Lufifejek durrantak
2012.12.13. 12:01 - pötty zorka

Villámakciót tartott a Miérthallgatók csoportja szerda kora délután a Széchenyi téren, a Klebelsberg-emlékmű előtt. A hétfői, szegedi hallgatói fórumot is megszervező Miérthallgatók beszéde a SzegedCafé felvételén meghallgatható.

 - Lufit durrantottak a Miérthallgatók 12 tagja, szimbolizálva ezzel a kormányzat "lufifejűségét" – jelentette a Delmagyar.hu munkatársa is a Széchenyi térről.

lufi_szechenyi_durran_dm.jpg

A demonstráció szervezője elmondta, ellenállásukat nem függesztik fel- számolt be a szeged.hu. A hallgatói demonstráció résztvevői felhívták a szegediek figyelmet arra is, hogy az egyetem a város legnagyobb munkáltatója, 8 ezer alkalmazottjával, illetve a konferenciaturizmussal és a kutatás-fejlesztés eredményeivel fontos bevételi forrás a városnak és az itt lakóknak egyaránt. Ez most szintén veszélybe került.

A csapat céljait összegző, a Széchenyi téren elhangzott beszéd a MiértHallgatók blogján elérhető.




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierthallgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr844984790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása