Átadták követeléseiket a MiértHallgatók
2012.12.11. 18:19 - pötty zorka

Petíciót és 300 tiltakozó aláírását nyújtotta át Medvegy Gábor Kovács Zsolt igazgatónak a MiértHallgatók csoport nevében kedd délelőtt. A nyilatkozat, melyet átnyújtottak a hétfői fórumon elfogadott pontokat tartalmazza. A követelések között szerepel a társadalmi esélyegyenlőség a felsőoktatásban, a hallgatói szerződés eltörlése, valamint az, hogy állítsák le az egyetemektől való forráskivonást. Az igazgató átvette a dokumentumokat és megígérte, hogy azokat továbbítja a kormánymegbízott felé.

kormanyhivatal_delmagyar.jpg

A szegedi kormányhivatal igazgatójának átadott követelések itt olvashatók, a SzegedMa.hu helyszíni tudósítása itt érhető el.

kormanyhivatal_szegedma.jpg

A december 10-i Hallgatói Fórumot szervező MiértHallgatók csoport és a fórum nyomán hozzájuk csatlakozók az egyeztetést és tiltakozást folytatják, miután az egyetemi vezetők jelenlétében lezajlott, több mint 400 résztvevővel zajlott rendezvényt sikeresnek tekintik- írja a delmagyar.hu is.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierthallgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr734984684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása