A SZÉNmob után is kell a segítség!
2013.01.05. 14:13 - pötty zorka

szenmob_mierha 003.jpgA MiértHallgatók szerdai SZÉNmob nevű villámakcióján több zsáknyi tüzelő gyűlt össze. A szénszünetben tartott tiltakozó akción ugyan az Szegedi Tudományegyetem kályhájába csak szimbolikusan fűthettünk be, a több zsáknyi szén és tűzifa jó helyre került.

A MiértHallgatók felvették a kapcsolatot a Családsegítő Szolgálat munkatársaival, így a Szegedi Kistérségi Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézménybe vitt utunk csütörtökön.

A Sás utcai központban megismerkedtünk Balogh Zsuzsannáékkal, akik négy gyermeket nevelnek, s éppen segítségért tértek be az intézménybe.

A szerencsés találkozásnak köszönhetően együtt elvittük a SZÉNmobon közösen összegyűjtött tüzelőt a fiatal házaspár tápéi otthonába.

Ugyan a Balogh család nagyon hálás volt, a fűtésszezonnak messze még a vége. Aki tud és szeretne segíteni a négygyermekes családnak, kérjük, írjon üzenetet a MiértHallgatóknak a Facebookon vagy a mierthallgatsz@gmail.com e-mail címre, és összekötjük velük!

szenmob_utan_tape.jpg

Azonban ne feledkezzünk meg a többi rászorulóról sem: Szegeden számos intézményen keresztül eljuthat hozzájuk a segítség.

Köszönjük minden SZÉNmobozónak, hogy megjelent a TIK előtt és nem hallgatott!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierthallgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr874999476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása