Szép kocsmád van
2012.10.03. 11:28 - Billton


 Nádszövetbe burkolja magát a Veranda söröző - írja furcsa tudósításában a Délmagyar. Megtudjuk, hogy a gondos üzemeltetők az újszegedi Szent-Györgyi Albert utca zajérzékeny lakóit védik az intézkedéssel, ami ráadásul épp kapóra jön a műintézmény novemberi programjához, a berlini falról való megemlékezéshez. A cikkben rögtön romkocsmává nemesül a Veranda, a tudósító viszont fal mögé rejti a környékbeliek véleményét. Így csak azt tudjuk meg, hogy Rosta Ádám mindent megtesz a békéért, hogy "nem klasszikus kocsmája" továbbra is "heti 3-4 színvonalas műsorral" fogadhassa egyetemista közönségét.

P1150185.JPG


Az egyetemi hallgatók kulturált szórakozását a hallgatói önkormányzatok is szívükön viselik - így szerepelhet a Veranda plakátjain az EHÖK, a BTK HÖK és a TTIK HÖK, mint támogató.

539432_163129293824811_1844965937_n.jpg


 

Vagy így járhat italkedvezmény a Radnóti-kártyatulajdonos BTK-soknak

btkhok_veranda_high.png

 Öröm látni, hogy a gondos HÖK-ösök megtalálják az értéket az egyetemisták legnagyobb tömegétől elrejtett, csendes újszegedi utcákban is. Már felsejlene az ember előtt, ahogy egy kellemes nyári este, kutyasétáltatás közben bukkannak a kedves, hangulatos kis "romkocsmára", de ennél könnyebb dolguk volt. A földrajz-történelem szakos Rosta Ádám, aki a szociológusnak készülő Apró Gergővel közösen üzemelteti a helyet, a közelmúltig az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat felügyelőbizottsági elnöke volt. Így máris könnyebb lehetett a döntés, hogy támogassanak-e egy félreeső magánkocsmát. Reméljük, az EHÖK Felügyelő Bizottság mindent rendben talált a támogatásoknál.


P1150189.JPG

 Látszik, szívén viseli a Délmagyar az egyetemi témákat, holott már azt hittük, megfeledkezett a hallgatókról. Mint amikor elfelejtett említést tenni a Magyar Narancs cikkéről, amelyben az egyetemi hallgatói önkormányzatot körbeölelő cég és alapítvány hálót feszegetik. Ez a sajtóesemény pedig szagosan PR-os...


Képek innen.

UPDATE: az EHÖK egyik, a google cache-ben eltárolt oldala, még Rosta Ádámot jelöli meg a Felügyelő Bizottság Elnökeként a következő időpontban: 2012. szept. 23. 11:41:02 GMT. Ami valószínűleg hanyagságból történhetett  hiszen egy  2012. febr. 28-án kelt EHÖK cikk szerint már Ament Balázs töltötte ezt a funkciót.

rosta-feb2blog.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierthallgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr314817467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása