Közéleti Akadémia a bölcsészkaron
2013.02.13. 13:34 - Billton

kozeleti_akademia.pngGyörgy Péter - esztéta, médiakritikus, egyetemi tanár - A kettészakadt Magyarország - Önmagunk revíziója címmel előadást tart február 14-én csütörtökön 14 órától a Szegedi Tudományegyetem BTK Auditorium Maximum előadójában a Közéleti Akadémia keretében. 


György Péter előadásában azt elemzi történeti szempontból, hogy milyen előzményeknek köszönhetően vált a mai magyar társadalom, kulturális és politikai élet végletesen megosztottá hitek, értékrendek és politikai hitvallások mentén. 

Ez az előadás az első állomása a Közéleti Akadémia a bölcsészkaron címmel, csütörtökönként megrendezésre kerülő előadássorozatnak, amelynek elsődleges célja aktivizálni a hallgatókat a közvéleményt foglalkoztató fontosabb témákat illetően. Ennek legfontosabb eszköze a szakszerű szempontok alapján történő tájékozódás a politikai kultúra, a gazdasági és jogi környezet, illetve a társadalmi problémák kérdéseiben. A kurzus óráit országosan ismert kutatók, egyetemi oktatók tartják. A rendezvény szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierthallgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr315078417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása