Oldalaink és felelősségünk
2013.01.17. 19:26 - pötty zorka

csaklufi.jpgA MiértHallgatók csoportja rendelkezik olyan saját médiafelületekkel, amelyen ki tudja fejezni gondolatait, illetve amelyeket alkalmas ítél az érdeklődők, azaz a középiskolások, az egyetemi hallgatók és dolgozók, a szegediek és minden magyar polgár tájékoztatására.

Ilyen a MiértHallgatók facebook-oldala, valamint blogja, ahol a rólunk és általunk készített videók és képek találhatók, a csapat tagjai által hasznosnak vélt tartalmakkal együtt.

 A web 2.0 sajátosságaiért a csapat nem vállalja, és nem is vállalhatja a felelősséget, hiszen az a közösségi média, a digitalizáció, valamint a remixkultúra számos jelenségét foglalja magába.

A digitális tartalmak eredetiségének, illetve felhasználásának problematikájával pedig nem nekünk kell foglalkoznunk: a MiértHallgatók a felsőoktatás és az SZTE védelmére koncentrál.

Önálló, azaz a hallgatói képviseletektől és politikai szervezetektől független szegedi egyetemistákból álló csapat a MiértHallgatók, akik továbbra is az átláthatóság jegyében, a nyilvánosság segítségével próbálnak tenni az egyetemi élet javításáért.

A csoport egyelőre – a fent felsoroltakon kívül - további médiafelületekkel nem rendelkezik, csupán egy YouTube csatornát működtet, amely MiértHallgatók néven érhető el.

Tehát a MiértHallgatók csapata nem felel sem a „Kim Dzsong-un…”-mémoldalért, sem a „Török Márk”-tumblr-oldalért, sem a „Török Márk dolgokat néz”-oldalért, sem pedig egyéb, eddig nem említett oldalakért.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierthallgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr975023846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása