Hallgatói Fórumot tartottak a MiértHallgatók
2012.12.11. 13:54 - pötty zorka

Hallgatói Fórumot tartott a MiértHallgatók önálló, a hallgatói érdekképviseletektől független csoportja december 10-én.

"A helyzet tarthatatlan, ezért feljogosítva érezzük magunkat az ellenállásra, a szembefordulásra, a mostani és leendő egyetemisták, valamint az oktatók érdekeinek megvédésére. Országszerte önszerveződésre és cselekvésre szólítunk fel minden érintettet!

Nem nyugszunk bele a felsőoktatási keretszámok drasztikus csökkentésébe, amely a felsőoktatási forráskivonás újabb állomása" - írják a frissen alakult MiértHallgatók a Facebookon.

forum_delmagyar.jpg

A délutáni fórumon megjelent az SZTE vezetése is: dr. Szabó Gábor rektort és a dékánokat, rektorhelyetteseket - a közel ötszáz résztvevő - tapsviharral fogadta. A kezdeményezést az Oktatói Hálózat szegedi tagjai és a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének SZTE szervezete is támogatta.

forum_audmax_delmagyar.jpg

 A MiértHallgatók december 10-i Hallgatói Fórumáról a Délmagyarország is beszámolt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierthallgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr774982168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása