Cenzorsíp avagy kreatív tartalomszűrés az SZTE EHÖK facebook oldalán
2012.09.22. 22:18 - Billton

 A Magyar Narancsban megjelent cikk ismét más megvilágításba helyezte a SZTE hallgatói önkormányzat működésének miértjeit, ezért a napokban úgy döntöttünk, hogy érdemes izzítani egyet a blogon.
 Az első téma szinte kapásból adta magát, hiszen megpróbáltuk reakcióra késztetni a korábban megjelent cikkel kapcsolatban mind a hallgatókat, mind magát az EHÖK-öt. Gyorsan dobtam pár linket a frissebb post-ok kommentjei közé, várván a válaszokat. Nem meglepő módon pár órán belül a linkek köddé váltak. Mivel a dokumentáció elmaradt, gyorsan egy másik felhasználóval is megpróbáltuk még egyszer, de most már dokumentáltabb formában, képernyőmentések kíséretében. 

kommentelo1-2.png
A fenti képen látható a kommentelő felhasználó által létrehozott bejegyzés, aki amúgy nem is like-olta az oldalt. De lássuk ugyanezt egy teljesen független felhasználó szemszögéből.

mas1.png
Láthatóan van joga kommentelni, csak éppen nem látszik a beírás. Hab gyanánt lássuk a saját felhasználómmal. 

sajat.png
A sajátom úgy fest már minősített eset, ugyanis se a kommentet nem látom, ill. jogom sincs a post-hoz hozzászólni. A nagy kérdés már csak az, miért ez nagy törekvés az elhallgattatásra, ha amúgy védhetőnek tartják a cikkben említett problémákat. Vagy mégsem?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierthallgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr314796560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása