690 millióért bérelné az SZTE a Royal Szállót?
2011.06.20. 15:02 - pötty zorka

Havonta 11,5 millió forintért, tehát öt évre mintegy 690 millióért bérelné ki a Szegedi Tudományegyetem a szegedi Royal Szállót.

A Royal mellett több dolog is szólhat: az egyik, hogy Szeged belvárosában található, a másik, hogy a közelben számos nevezetesség, könyvtár és szórakozóhely van. Elég, ha csak a Széchenyi téren lévő Retro Clubra, és az ingatlannal szemben található SZTEage Kávézóra gondolunk. A szórakozóhelyek számos EHÖK-ös és HÖK-ös bulinak adtak helyet az elmúlt években. Mint azt korábban megírtuk: úgy tudjuk, hogy az EHÖK visszatartott normatívából felhalmozott mintegy 500 millió forintot, így akár az a forgatókönyv is elképzelhető, hogy részben ebből az összegből fedeznék a tranzakciót.

 royal_szeged.jpg

A teljes cikk a Fejétől bűzlik az EHÖK című blogon olvasható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierthallgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr544985053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása